آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران ۱۰ راهکار برای به حداکثر رساندن کالری‌سوزی در ۳۰ دقیقه خوراکی‌های سالمی که می‌توانید جایگزین نان کنید اعمال قانون۱۴۷۸دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۵۳نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) کندی حرکت در میدان جمهوری به سمت میدان جهاد در مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد مویز برای چه کسانی می تواند مضر باشد؟ | خواص و مضرات مویز را بشناسید چطور از خشکی چشم جلوگیری کنیم؟ رژیم غذایی کتوژنیک استرس را کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

آب خیار، فشار خون را متعادل می‌کند

  • کد خبر: ۱۱۶۷۳۶
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۴
آب خیار، فشار خون را متعادل می‌کند
آنجلیکا دووال، متخصص تغذیه، فیتوتراپیست در گزارشی در خصوص مصرف خیار در تابستان می نویسد: خیار یکی از محبوب ترین سبزیجات در تابستان است و با ارزش ترین خاصیت خیار محتوای بالای درون آن است.

به گزارش شهرآرانیوز، دووال می گوید: "خیار سرشار از پتاسیم است که این مزیت اصلی آن است."

این متخصص تغذیه ادامه می دهد: نوشیدن آب خیار ممکن است به عادی سازی فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون کمک کند. او نحوه درست کردن "لیموناد" را توضیح می دهد.اگر آب خیار را با آب معدنی با ترکیب نصف به نصف بیفزایید، نعناع و لیمو اضافه کنید، یک لیموناد با طراوت دریافت می کنید. این نوشیدنی در گرما، می تواند فشار خون بالا را کاهش دهد و احساس بهتری داشته باشید."
 
این متخصص تغذیه هشدار داد: با این حال، سبزیجاتی که در فروشگاه ها به فروش می رسند، گاهی حاوی موادی هستند که نه تنها سالم نیستند، بلکه برای سلامتی مضر هستند. به گفته او، خیارهای خریداری شده در مغازه باید پوست کنده شوند."
 
دووال معتقد است: "در پوست خیار، نیترات ها و مواد شیمیایی که بخشی از کودها بودند جمع می شوند. آنها می توانند در حین رشد خیار وارد آن شوند. وقتی پوست آن را جدا می کنیم، محصول تمیزتر و با کیفیت تر به دست می آوریم."
 
او افزود: نباید از ترشی خیار یا خیارشور به خصوص در شب سوء استفاده کنید. این متخصص تغذیه گفت: سدیم موجود در خیار شور می تواند منجر به احتباس آب در بدن، تورم و افزایش فشار شود.ما می توانیم حداکثر فواید سلامتی از خیارهای تازه پوست کنده که بدون استفاده از مواد شیمیایی رشد می کنند به دست بیاوریم.بهتر است، خیارهایی که از باغ خودمان چیده شده اند را مصرف کنیم، زیرا ما به وضوح کنترل می کنیم که از چه کودهایی هنگام کاشت استفاده می کنیم، و به وضوح می دانیم که هیچ ماده شیمیایی در این محصول وجود ندارد."
 
منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->